Tuesday, July 28, 2009

:.~ H O L I D A Y ~.:

hallu.. lame x apdet kn.. so, arini nk cite pasal holiday wiken bru2 nie.. aku n kengkawan g opismet kawen kt mlaka, pastu blik trus sggah mandi manda kt PD.. bes nye.. even ber4 (termasuk kameramen).. thanx to pa'an, coz sudi tolong amik gambar, even gambo tunang ko yg byk.. huhuhu..

so, kali ni aku nk share gambo2 yg mnarik.. (menarik ke???)

kaum2 yg pling gler bgambo

aku pling ske gambo ni... mcm cun banget..

kt atas ni gambo org2 yg nyibuk jek.. gambo penganti, x bape byk sgt (coz aku xde r rapat sgt ngn pengantin ni, so, x perlu r enterprem byk2 kn)..



gambo pengantin berarak..

close up sket..


Pas kenyang n letih posing, ktorg pun blah, x sempat pun nk amik gambo ngn pengantin.. x pe r, x penting pun.. huhuhu... dr melaka, ktorg meneruskan perjalanan ke PD.. skg aku share ngn korg gambo kt pd lak... bes oo..


agak2 ley jadi cover album x?

giler tahan air masuk tlinga.. huhuhu

background sunset..

letih gak uplod gambo camni eak.. k r, nnt aku uplod kt fotopages jek, korg tgk kt ctu je r eak.. ape2 pun, aku rase emosi aku cam dh stabil sket, hopefully trus ok r pasni eak.. thanx for kawan2 yg sentiasa bg support.. i luv u all.. mmmuuuaaaahhhh..... xoxo..






Friday, July 24, 2009

:.~ U P T O W N ~.:


Hallu.. lame x apdet, maklum r bz sket.. bz lyn cte jepun.. arini aku nk cte psl g uptown.. ari rabu lps aku lepak umah member aku, umah dia dkat ngn uptown Danau Kota, so g r lepak sana seround.. nsib bek x ramai org, so xde r sesak sgt.. g uptown kalu x bli samting, rase cam hampeh jek.. so, aku ade r bli beberape brg.. antaranya, brooch bentuk keta n ladybird..



comei x? kak norm mest jeles kan??? akk nk? nt sye blikan utk akk k.. sye nak cari ladybird kaler merah itam, tp x jpe lak..


korg tau x, soping ni ade lah 1 terapi yg baik utk menangani stress?? so, utk tangani stress aku bru2 ni, aku telah soping barang baeeekkk punyee.... my fav purple crocs..


I LOVE SHOPPING!!!!!!!!!!!
Alamak, bos dh masuk.. nnt aku sambung lg k.. daaa... xoxo..
p/s: sape nk shopping jgn lpe jemput aku k... im wanna b shopaholic 4 eva.. :p


Wednesday, July 22, 2009

:.~ APDET~.:

haluu.. x tau nk apdet ape.. tp kalu bley aku nk tulis byk2.. tp, byk sgt lak mda yg bersarang dlm otak aku nie.. erm, nk cte pn x tau nk mla dri mane.. nt aku draft dulu k... nt papehal aku apdet kt cni.. jgn sampai korg x larat nk bace lak eak..

k, chow dulu... daaa.. xoxo..

Monday, July 20, 2009

:.~ N E W Y O R K ~.:


Halluu... arini ari senin, aku g new york.. tp bkn r new york yg kt obersi tu.. aku g wat treatment kt new york skin solution. mak aihhh, arini dia picit pimple aku cam nek jerit rase nye.. kdg2 aku rase xde pimple pn kt area tu, tp dia picit mcm kt ctu r area pimple yg truk.. huhuhuhu.. mau x teriak.. tp ok r, ade gak yg nk tolong picitkn pimple kt muka aku nie, kalu x, korg nk picitkn ke???? hahahaha.. xde makna nye eak.... next treatment, last sesi.. aku dh mls nk sign up, utang dulu pun x abis bayor lg.. huhuhuhuhuh... td pun dia ofer aku bli brg dorg, x mo r.. aku nk bajet nie.. nk bli blackberry.. nk tgk ke hasil after 10 sesi?? tgu abis treatment eak.. biar suprise sket..


kr, mlm ni ngantuk sket, efek selsema kot.. daa.. xoxo

Sunday, July 19, 2009

:.~ A R I M I N G G U ~.:

HALLUUU.............. rase cm dh lame jek x apdet.. mgu ni aku blik kg.. saje jenguk parents n org kg.. kali ni balik, g kenduri umh mak ngah.. kenduri doa slamat kata nye.. kt kg x abis lg musim buah, tp aku dh x larat r nk mkn, badan nie pn rase cm x sdap jek.. mcm nk dmam pn ade..

esok dh keje, bosan r.. lately mls tol nk g keje, myb coz ati aku x sng kot skg nie.. ntah r.. slagi En. Tutt tu x brambos dr otak aku, slagi tu ati aku x snang.. Tp nak x nak aku kena keje gak, demi mencari sesuap nasi.. huhuhu..

Aku xde idea r plak nk tulis mlm ni, ble tringat en.Tutt, trus ilang mud aku... warghhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!

k r, daaaa... esok aku sambung lg... xoxo..

Thursday, July 16, 2009

:.~ EXTERNAL AUDIT~.:







haluu.. Arini aku ade external audit ISO by SIRIM... So far 1st day ok.. tp xtau r esok.. tp mcm dh ok jek.. Mcm ade NCR jek.. hopefully xde r.. letih r wat ISO nie.. Complicated sgt.. mcm2 nk kna wat, isi borg tu r, borg ni r.. letih tau.. huhuuhu.. tp xpe, aku anggap ni sbg tempoh pengajaran.. at least aku di beri peluang utk blaja mda2 cmni.. (eceh, ayat sedapkn ati) huhuhu..






Wednesday, July 15, 2009

:.~ HUSH HUSH~.:

I dedicate dis song to all my frens yg bace blog nie.. (ade ke??) huhuhuhu..

video

p/s: thanks abit introduce lagu ni kt akk.. luv u.. mmuaahh..

:.~EMOSI~.:


Arini rase cam sayu jek.. arini plg byk tringat kt TUTTTT.. xtau nape.. nak nangis tp x bley, air mata dh x nak kuar.. ble pk2 mmg bodo aku ble tringat kt dia.. kalu bley x nak ikot sgt prasaan ni, tp ntah r.. wahai en.TUTT, tolong r berambus dari ati n pikiran aku ni!!!!!!!!!!!! erm, camne eak... nk ngadu kt dak2 umah, ssh r.. mcm x nk nyusahkan dorg jek.. Tp aku btol2 sedey mlm ni.. perlu ke???

Tuesday, July 14, 2009

:.~lagu bes.. PERCAYA DIRIKU ~.:

Wiken aritu aku lepak umah, layan cte Gol&Gincu 2.. mmg bes.. aku ske cte tu.. pastu dlm syok2 tgk tdgr r ade lagu bes.. dlm keadaan skg ni, lagu ni mmg seswai sgt utk aku.. kre skg ni, lagu tema idup aku di pagi ari r.. So, kt cni aku share ngn korg lagu nye eak.. have fun..

dalam kegelapan gerhana menimpaku
ku berseorangan melayani laut yang pilu
menanti detik indah yang ku pastikan kubah
waktu ku menuju ke arah yang bahagia kerna kulupakan kisah dusta...
chorus *ku percaya diriku tentukan demi masa depan
ku percaya hatiku sendiri...ooo
ku percaya diriku walaupun adanya cabaran
ku percaya hatiku sendiri...yeah..yeah.......
dalam kesesakan dan kesuntukan masa
ku hadapi rintangan barulah ku cari jawapan
agar ke ini demi mengejar mimpi demi cita
usah ku berlawan namun ku melepaskan kerna ini hanya kisah dusta...
chorus4x
bY: eLLA..

bz..bz...

halu... arini bz giler... maklum r, kamis ade external audit.. org sirim nk dtg.. even ni 2nd time kena audit, still cuak.. hopefully everything ok.. wish me luck k.. nt dh x bz aku apdet byk2..

Monday, July 13, 2009

my 1st step..

finally.. aku ade blog sendirik.. selalu nye asik bace blog org jek.. tbe2 kali ni ntah ape mimpi nk wat blog sendirik lak.. lyn je r... BTW, SELAMAT MASUK KE ALAM BLOG~ ucapan utk diri sendirik.. Utk kengkawan~ SELAMAT MEMBACA BLOG KU YG X SEBERAPA NK JD BLOG.. huhuhuhu..

Insyallah, aku cbe merajinkn diri ni utk apdet sokmo r.. kalu mls tu, tlg ingtkan eak.. Erm, mesti ade yg tertanye2 kn nape name blog ni "I LOVE MYSELF".. sbb.... saye syg diri saye r.. sbb... diri saye bes... sbb.. saye... erm... (ape aku nk ngarut pn aku dh lpe).. hikhikhik..

Sowi r kalu blog aku nie npak cam dull sgt... sbb aku bru nk blaja, pasni aku nk nuntut dr otai, kalu aku dh teror, aku wat cantik2 k..

K r, aku pun dh xde idea lg nie.. nt aku dh ade idea aku sambung blik eak.. daa......... xoxo