Tuesday, May 18, 2010

:.~ Jelajah Blog Versi 4.0 BEN ASHAARI~.:

Sallam & Hallu...
Seperti tajuk di atas (eceh, mcm nk wat surat rasmi jek).. Tujuan entri ini di buat adelah untuk menJOIN kan diri dalam segmen JELAJAH BLOG yang di anjurkan olen encen BEN ASAARI.. Beliau telah meletakkan syarat2 bagi menJOIN segmen ini..


1. Blog Header encet BEN ASHAARI..

(1st time tgk muke encet BEN ni, cam muke FELIX AF.. ke aku sorang jek yg ckp camni??)


2. Nama samaran & latar belakang blog ini...

- Ape yang aku nak ngarut eak.. k, kalu ikotkan name samaran aku dlm dunia maya ini, sangat lah byk.. tp, yg selalu digunakan adelah gadis_kuntum.. tp dlm dunia blogging nie, org lebih kenal dgn name hunny bunny.. Aku start terjebak dengan blog nie lepas aku kena DUMP.. (huh, benci teringat kisah ini..).. sebab tu kalu korang bace entri awal2 dulu agak berunsur emo sikit.. heheheh.. tp skg, aku hepi dgn berblog ini.. sebab, biler aku tensen, kt blog ini r aku lepaskan, so kurang r sikit aku meLASER org.. kat blog ini jugak aku ley share ape aktiviti aku, kesukaan aku, kegembiraan aku n kesedihan aku.. ini sume di rangkumkan dalam 1 perkataan as KEHIDUPAN aku.. Oleh sebab itu jugak aku namekan blog aku ni as "I LOVE MYSELF..." Disebabkan tragedi "DUMP" tu, aku tersedar, yang aku kena sayang diri aku dulu, baru ley sayang org lain.. betol x encet BEN??? hehehhe

3. Dari mane tau mengenai segmen ini???
ofkos r dari blog encet BEN sendiri.. sbb aku telah meletakkan dia dlm blog list aku.. aku mula bace blog dia slepas add KELAB BLOGGER dlm facebook.. Dari situ aku tau kewujudan encet BEN yang baik ati nie (sbb rajen wat jelajah blog.. dh versi ke4 baru aku tau.. ketinggalan tol aku nie.. )
(p/s: kepada encet ben, terima kasih kerana menganjurkan segmen2 camni.. di harap dapat membantu blogger yang amatur cam saye nie... ARIGATO goaizimasu)

6 comments:

  1. salam ziarah dari blog ben :)

    datang berguling2 jap kat blog ni ye..muehehe ;p

    ReplyDelete
  2. tahniah sbb en ben dh terjah blog kmOo... ;)
    btw, sy trut follow blog kmOo.. hope wak pun dpat join jd geng sya gak,keyh...=)

    ReplyDelete
  3. terima kasih semua... lain kali jenguk lagi eak.. nampaknye ai kena r rajin apdet pasni.. tq Encet Ben.. sukenye ati ai... :p

    ReplyDelete
  4. dah kene terjah ke dik... semoga lepas ni lagi uplah trafik ye..

    ReplyDelete
  5. kak aishah: dh.. alhamdulillah...amin.... tq..

    ReplyDelete