Wednesday, May 12, 2010

:.~ Contest : Bila Blogger Bercuti : Rombongan Cik Kiah ke I-City.. ~.:

Sallam & Halluuu......


Jumaat lepas dak2 umah aku telah menganjurkan rombong Cik Kiah nye ke I-City Shah Alam.. (agak2 nie boley dikire bercutu x?? heheheh)...
Dengan bertemakan Putih, memasing kalut r cari baju putih.. huh.. dh r aku x banyak collection baju putih.. Tp, xpe.. layankan ajek..
Kitong gerak dari Puchong (eceh, bajet jauh sgt jek Puchong - Shah Alam) dlm kol 8.30 janji melayu.. hehehe.. sampai sana lebih kurang kol 9 lbh r.. cerita selanjutnye, sile layan gambar2 di bawah...
*
*
*
*
*
*

muke eksited bebeno dak2 ni nak g I-City...

Gambo wajib driver n Co-driver.. Menci nye, muke ai nampak jururawat.. huhu..
(sile bagi petua utk dapatkan muke licin mcm lisa surihani.. plzz...)

korang nampat x kereta yg bersusun nak masuk ke i-City nih.. huhuhu..
Santekkan lampu2 di tepi jalan nie.. Ai like..

Aku xtau nak bagi name ape kt pose2 camnie..
maybe seswai dengan name "Pose Gedikssss".. hehehhe...


teruja btol cik kiah n da geng dengan lampu2 nie...


alamak, teruja sampai tertido lak c cma nie.. hehehe..
ni view dlm building yg di decorate ala2 salji gitu.. sejuk seih dlm nie...


mula2 ingat nak pose kiss menda alah nie, pastu aku terpikir lak "ntah2 ade org h1N1 penah kiss menda nie".. kang x pasai2 jek aku terjangkit.. huhuhu..


bajet comeil r minah nie.. hahahha.. jeles aku, muke dia xde jururawat..


ina nie ingat nak pelok rusa tu, skali pak guard tepi tu dah tiup wisel dia.. sbb xley pengang menda alah nie.. mayb dia takot ktorg kena kezutan eletrik kot..


incredible hulk yg santek... AFNI da green..


ina wat2 comel ala2 panda tepi dia tu r..


kena kiss ngan kuda... nasib bek dia x jadi kuda...


muke2 bajet comei, tp gediksss... hahahaha.. gadis2 dalam cahaya warna warni di aidilfitri..
tu jek gambo yg aku ley apload kt cni.. yg len malas aku nak apload, sbb asik gambo dorg jek, gambo aku xdak.. dorg sume nie giler gambo, tp ble turn amik gambo aku, sorg pon malas.. erm, sungguh hampes.. huhuhu..


(p/s: kalu aku rajin, akan aku aplod gambo2 kat FB k, so, cek it out.. )


7 comments:

  1. canteknyaaa tempat tu anie..bila la bole turun shah alam ni..huhu..kalerful giler eh..kalo akak g confirm sawan gambar..:p

    ReplyDelete
  2. jom r kak.. nnt kite ley wat sesi photografi bersame2.. bes kan.. huh... ley r kite sawan pon bersame2.. hahaha

    ReplyDelete
  3. gud lak untuk zuriey jugak.. :p

    ReplyDelete
  4. wah cantik tempat tu..colourful je..apa pun thanks sbb join..masih mengadili semua entry peserta :)

    ReplyDelete
  5. Cantik2 lampunya. Macam best je kat sana.

    ReplyDelete
  6. Fitrihadi: thanks yaa, sbb pilih saye as top5..
    Sya: memang cantik sangat.. Pegi r sana, menikmati pemandangan malam dengan cahaya lampu yang berwarna warni..

    ReplyDelete