Wednesday, July 28, 2010

:.~ Cinta Si Tukang Ukur ~.:

Sallam & Hallu....
Ade sape2 yang bace blog aku ni kerja nye tukang ukur, atau dalam bahasa sedapnye, SURVEYOR @ JURUKUR??
Kat cni aku share ngn korang puisi cinta si tukang ukur... Kirenye sape2 yang xtau pasal ukur pon, kalu dah bace puisi ni, akan tahu lah pasal life tukang ukur cam aku nie..
Sape yang jadi BF aku pasni, akan ku tujukan puisi ini untuk si dia.. nak lagi bes, aku bace kan sambil men gitar.. ala2 FYNN JAMAL gitu.. :p
So, have fun.. Kalu x nampak enlarge r eak...
(p/s: konpem org yang nak ngorat aku x jadi,sbb malu dpt awek poyo nk bace puisi bagai.. heheheh)

3 comments:

  1. wsalam...
    iye.. ngan JP.. u? surveyor jugak ke??

    ReplyDelete
  2. iye...tukang sukat tanah.hahaha...JP department mana?

    ReplyDelete